SMB - en gemenskap för oss med militärhistoriskt intresse


Genom SMB får du full koll!
Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, SMB, är en stiftelse av och för entusiaster. Här anordnas familjedagar och föredrag med författare och veteraner. Här kan du ta del av det bästa som skrivits inom ämnet militärhistoria och samtidigt ha koll på det aktuella utbudet på av filmer, modeller, CD-skivor med mera. Och det bästa av allt - det kostar inte en krona att vara med!

Hyllat militärhistorisk magasin kostnadsfritt (värde 588:-/år)
Du kanske har hört talas om Pennan & Svärdet, det militärhistoriska magasinet som också är medlemstidning? Fullspäckad med intressanta militärhistoriska artiklar skrivna av kunniga officerare och historiker. Och information om militärhistorisk litteratur, film m.m. Som medlem får du den kostnadsfritt varje månad (värde 588:-/år).

Ingen medlemsavgift, inget köptvång, ingen bindningstid!
Klubben SMB fungerar även som ett bokförlag. Vi tar fram egenproducerade böcker som bara säljs till oss medlemmar. De finns inte på nätet och inte i bokhandeln. Min ambition är att göra militärhistorien levande. Du skall kunna se de stora slagen framför dig, höra stridslarmet, brisaderna från bomber och granater eller uppleva skräcken i att lyssna efter sjunkbomber på hundra meters djup.

Vad blir ditt intruduktionspaket?
Alla är välkomna som medlemmar i SMB, och alla som går med får ett intruduktionspaket, även du!
Är du militärhistoriskt intresserad men ej medlem i SMB? Då är det dags att bli det nu! Här kan du se vilket introduktionspaket du får, och här kan du läsa mer om SMB.